Al 18 jaar uw partner in mondvriendelijke tandtechnische voorzieningen

 
  
 
Webwinkel

Prothese reiniging hoe, wat en waar.
Met water, zachte zeep en een protheseborstel kan uw kunstgebit heel goed schoongemaakt worden. Gebruikt U tandpasta, bruistabletten, schoonmaakazijn of iets dergelijks dan is het beter deze middelen niet te vaak toe te passen. Veel middelen veroorzaken een ruwer oppervlak waardoor de aanslag weer sneller terug komt.
Maak uw prothese altijd schoon boven een bak met water. Dit verkleint de kans op een breuk in de prothese mocht deze uit uw handen vallen.

Ook wij als tandtechnisch laboratorium kunnen uw prothese reinigen en weer van een hoogglans voorzien.
Nieuw is echter een ultrasoon-apparaat met reinigingspoeder van de firma Mueller. Zie foto. Een eenvoudige reinigingsmethode waardoor tandsteen, koffie-, wijn- en ook rokersaanslag oplossen. U legt de prothese 10 á 15 minuten per dag in het bad en uw prothese is weer schoon en fris.

Ultrasoon reiniger met speciale tandeborstel  €  16,95   excl. porto

Reinigingspoeder ( voor 3 maand)                 € 14,95   excl. porto

 Tandpasta en implantaten
Voor het behoud van implantaten is een goede mondhygiëne van het allergrootste belang. De belangrijkste plaatsen om schoon te maken zijn de overgangen van het implantaat naar het tandvlees. Hiervoor kunt u een kleine zachte tandenborstel, superfloss of ragers in combinatie met  Implaclean tandpasta gebruiken. Indien men deze overgangen zorgvuldig schoonhoudt blijft het tandvlees gezond en sterk. Uitgebreide informatie vind u hier: Implaclean poetsinstructies
De voordelen van Implaclean tandpasta:
• veilig voor implantaatconstructies
• unieke actieve zuurstoftechnologie
   in anionische vorm
• lactoferrine
• laag fluoride gehalte
• pH neutraal
• geen schurende bestanddelen
• wetenschappelijk onderbouwd

Implaclean 100ml in pompflacon                € 14,50   excl. porto

 
voor meer informatie zie www.dynadental.com